Agrarische bouw


Stallen bouwen of verbouwen

Als middelgroot bouwbedrijf gevestigd in de Achterhoek komen wij veel in aanraking met projecten voor de agrarische bouw sector. Sinds het bestaan van ons aannemersbedrijf hebben wij ons ontwikkeld tot een bouwonderneming met een gedegen kennis in het bouwen en verbouwen van rundvee-, kalveren- en varkensstallen. Het bouwen van een jongveestal, melkstal en ligboxstal is en project dat veel ervaring vraagt.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Mestkelders bouwenVooraf gaande aan de bouw zal er goed gekeken moeten worden naar de eisen van deze tijd. Zo zal er gekeken worden naar mestkelders, mestroosters en geschikte plekken voor de opslagsilo’s. Samen met de plaatsing van ventilatiesystemen en de juiste stalinrichting moet dit in de toekomst leiden tot een prettige werk- en leefomgeving voor u en uw dieren. Tevens verzorgen wij bewaarplaatsen en berging voor uw werktuigen.

Bekijk onze agrarische bouw projecten

De juiste begeleiding

Bij het bouwen in de agrarische sector krijgt u veel te maken met de wet- en regelgeving. Ook de omgevingsfactoren zullen een steeds belangrijkere rol gaan spelen. Als bouwbedrijf zullen wij u goed begeleiden tijdens het aanvragen en wijzigen van vergunningen.

Bouwen met ervaring

Door de vele jaren ervaring kunnen wij ons als aannemer goed inleven in de wensen en ideeën van u. Met de juiste samenwerking zullen wij gaan kijken naar de voor- en nadelen. Alle mogelijkheden zullen vakkundig in samenspraak met u worden bekeken. Aan de hand van deze gesprekken zullen wij calculaties maken die moeten leiden tot een aantrekkelijke en betrouwbare offerte. Uiteraard zullen wij rekening houden met de toekomstvisie van uw bedrijf.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?
Neem vrijblijvend contact met ons op.