Woningbouw

Uw eigen huis bouwen

Bent u in het bezit van een kavel en wilt een woning gaan bouwen? Kom dan eens praten met bouwbedrijf Meekes uit Groenlo. Het bouwen van een nieuwe woning is voor vele particulieren een grote onderneming. Een goede begeleiding gedurende de bouw is waar ons bouwbedrijf voor staat. Als middelgroot aannemersbedrijf zijn wij al vele jaren actief en hebben onze vaklieden de nodige bouwkundige ervaring. Door als aannemer vroegtijdig betrokken te zijn bij het ontwerp van de woning kunnen mogelijke problemen tijdens te bouw voorkomen worden.

Eigen huis bouwenOf het nu gaat om twee-onder-een-kap woningen of vrijstaand huis, de bouw van een woning begint bij het maken van een bouwplan. In samenwerking met onze opdrachtgever zullen wij een helder en duidelijk plan van aanpak opstellen. Als toekomstige woningeigenaar weet u meteen waar u aan toe bent. Uit ervaring met vorige opdrachtgevers is gebleken dat zij dit als zeer positief hebben ervaren.

Bekijk onze eerdere woningbouw projecten eens.

Nieuwe woning bouwen

De bouwtekening van uw droomhuis omzetten in een tastbare woning, begint bij een goed gesprek. Tijdens dit kennismakingsgesprek kunt u uw ideeën en persoonlijke woonwensen aangeven. De uitstraling, indeling en de materialen die u wilt gebruiken zullen aanbod komen. De materialen die gebruikt gaan worden moeten natuurlijk wel passen bij de stijl van de woning.

Zo kunt u kiezen voor een landelijke, traditionele, moderne of klassieke woning. Na enkele gesprekken ontvangt u een zeer complete offerte die past binnen uw bouwbudget.

Benieuwd wat bouwbedrijf Meekes voor u kan betekenen?
Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.