Industriebouw

Bedrijfspand, kantoren en loodsen

Industriebouw, hallen, kantorenOnder industriebouw verstaan wij het bouwen van productiehallen, bedrijfshallen, kantoren, loodsen, magazijnen, industriële hallen en werkplaatsen. In tegenstelling tot agrarische bouw gebruiken wij bij industriebouw projecten veel staalbouw en betonbouw. Door het gebruik van deze materialen kunnen wij snel en met aantrekkelijke prijzen werken. Zonder dat dit ten kosten gaat van het design. Uw nieuwe bedrijfsgebouw moet natuurlijk wel de juiste uitstalling krijgen.

Bouwen en verbouwen

Voor zowel kleinere als grote projecten bent u bij ons familiebedrijf aan het juiste adres. Inmiddels zijn wij als aannemersbedrijf ruim 60 jaar actief in de bouwindustrie en hebben menig bouwproject goed afgerond. De flexibele en persoonlijke benadering zult u voor en tijdens de realisatie van uw bedrijfsgebouw, terug zien komen in onze werkwijze.

Bedrijfshal veilig bouwen

Een bedrijfspand moet niet alleen een stijlvolle uitstraling hebben, ook moet deze voldoen aan de laatste veiligheidseisen. Door het gebruik van de juiste materialen kunnen wij als bouwbedrijf de brandveiligheid aanzienlijk vergroten. Ook onze offertes geven een gedetailleerd en duidelijk overzicht van alle kosten. Zo weet u als opdrachtgever voor, tijdens en na de bouw van uw bedrijfspand precies waar u aan toe bent.

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op.