Renovatie/onderhoud

Boeidelen en windveren renoveren

Iedere huis heeft op zijn tijd onderhoud nodig. Boeidelen en windveren hebben continu te maken met de weersinvloeden. Het is verstandig deze onderdelen goed te onderhouden. Toch zullen deze woningdelen een keer vervangen moeten worden. U heeft daarbij de keuze uit verschillende materialen (zoals hout en kunststof). Benieuwd naar de renovatie mogelijkheden voor uw woning? Neem contact op met ons bouwbedrijf. Wij voorzien u graag van informatie.

Kozijnen vragen onderhoud

Woningen met houten kozijnen vragen veel onderhoud. Het is zaak deze regelmatig te voorzien van een nieuwe verflaag. Desondanks zullen er op zijn tijd stukken van deze houten kozijn vervangen moeten worden in verband met hout dat is gaan rotten. Deze werkzaamheden vragen veel kennis en ervaring. Hiervoor bent u bij aannemersbedrijf Meekes aan het juiste adres. Onze werknemers hebben al vele van deze klussen uitgevoerd en beschikken over een gedegen kennis.

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Renoveren of vervangen

Wanneer het niet meer mogelijk is gedeelten van een kozijn te restaureren zult u het kozijn moeten vervangen voor nieuwe kozijnen. Dit kunnen houten maar ook kunststof kozijnen zijn. Kunststof kozijnen vragen nagenoeg geen onderhoud. Ook hoeft u deze niet te laten schilderen. Als bouwbedrijf kunnen wij u goed adviseren bij deze keuze.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!