Verbouwing

Verbouwing van uw woning

Bij het verbouwen van uw huis, kantoor of bedrijfspand komt veel kijken. Een verbouwing is niet iets dat u vaak laat doen. Alles komt aan op een goede voorbereiding. Hierbij is het belangrijk dat er goed wordt gekeken naar de architectuur. Door voortijdig een duidelijk beeld te krijgen van de kosten zult u niet voor vervelende verrassingen komen te staan. Bouwbedrijf Meekes BV uit Groenlo is aangesloten bij BouwGarant. Dit geeft u de zekerheid van een betrouwbare aanpak.

Dakkapel laten plaatsenDakkapel laten plaatsen

Een veel gemaakte keuze is het laten plaatsen van een dakkapel op uw woning. Door deze verbouwing creëert u eenvoudig en snel veel ruimte op uw zolder. Bij het plaatsen van en dakkapel of dakraam kijken wij eerst naar de constructie van uw dak. In de meeste gevallen plaatsen wij het dakkapel in zijn geheel op uw woonhuis. Deze wordt voortijdig als prefab onderdeel gebouwd in onze eigen werkplaats. Hierdoor zijn wij in staat efficiënt en snel te kunnen werken. Uiteraard informeren wij u voortijdig over de kosten.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met ons!

Aanbouw verbouwing

Ieder aanbouw is een klus op zich en kan op verschillende manier worden uitgevoerd. Belangrijk bij het plaatsen van een aanbouw is de garantie van een betrouwbare en goede aanpak. Aannemersbedrijf Meekes BV heeft ruime ervaring in het plaatsen van een uitbouw. Duidelijke afspraken voorkomen dat u tijdens en na de verbouwing voor vervelende verrassingen komt te staan. Naast onze gedegen en persoonlijke aanpak geeft het eerder genoemde BouwGarant keurmerk u een extra zekerheid.

Bekijk hier foto’s van verbouwingen die zijn uitgevoerd door bouwbedrijf Meekes BV uit Groenlo.

Kosten van een verbouwing

Wat kost een verbouwing? Tijdens ons kennismakingsgesprek bespreken wij uw wensen. Vervolgens kijken wij naar de constructie van uw woning of bedrijfspand. Wanneer duidelijk is dat uw verbouwingsplannen technisch mogelijk zijn, zullen wij met een duidelijk kosten overzicht komen.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden